Fragt 49 kr - Gratis i DK ved køb over 500 kr.

Handelsbetingelser

Leverings og betalingsinformation

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra
chimigallery.com. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre aftaler mellem køber og chimigallery.com.

 

Betaling

Når du handler hos Chimi Gallery betaler du via Yourpay. Chimi Gallery vil ikke få adgang til dine kreditkortoplysninger. 

 

Fragt og Porto

Vi sender til hele danmark - fragtbeløb  49,- kr.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra chimigallery.com anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og chimigallery.com

Dette betyder at varene sendes indenfor maksimalt 2 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Ved udsolgte varer m.m. vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter vi har modtaget ordren.

 

Fortrydelsesret/ RETURRET

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. chimigallery.com yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal chimigallery.com underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen. Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer hvorpå pengene ønskes indsat. vi fremsender ikke checks eller kontanter.

 

Risikoen for varene

Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra chimigallery.com, skal påberåbes inden 2 uger efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du ønsker at reklamere over en vare, bedes en kopi af fakturaen samt en beskrivelse af fejlen eller manglen vedlægges.

 

Personoplysninger 

Aftaler (købsordrer) opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Når du handler skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjepart.

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve oplysningerne berigtiget eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også altid tilbagekalde et samtykke til behandling. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til chimichanga@chimigallery.com.

Du har mulighed for at klage over behandlingerne af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, benytter vi din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve. Dit samtykke til at modtage nyhedsbreve kan til enhver tid trækkes tilbage ved at klikke på linket til afmelding, som er i alle nyhedsbreve.